FUNKSJONER

Lag Profesjonelle Karuseller med Enkelt👌

Enten du vil lage karuseller for forretnings- eller personlige formål, har vårt designverktøy alt du trenger for å generere fengslende innhold, tilpasse designet ditt og eksportere bilder av høy kvalitet som vil heve din tilstedeværelse på sosiale medier.

🤖

AI Skriveassistent

Velg et emne eller legg inn eksisterende innhold og la AI skrive en fengslende karusell for deg. Rediger den etter behov for å passe din stil.

🤗

Ingen Erfaring Nødvendig

Vår brukervennlige designplattform gjør det enkelt for selv ikke-designere å lage iøynefallende karuseller.

📏

Automatisk Størrelsestilpasning

Spar tid og krefter med elementer som automatisk tilpasser størrelsen, og sikrer perfekt posisjonering og lesbare skriftstørrelser uten manuelle justeringer.

🎨

Forhåndsdefinerte Farger

Lag harmoniske design med våre nøye utvalgte fargepaletter og skrifttypekombinasjoner, slik at du ikke trenger å gjette hva som ser bra ut sammen.

🛠️

Fullstendig Tilpassbar Mal

Personliggjør din karusellmal for å gjenspeile din merkevare, og sikre en konsistent visuell identitet på tvers av dine sosiale medieplattformer.

💾

Lagre Forhåndsinnstillinger.

Design karusellen din en gang og lagre den som en mal for gjenbruk, og effektiviser fremtidige kreasjoner, slik at du sparer verdifull tid.

📱

For LinkedIn, Instagram & TikTok

Lag karuseller designet for LinkedIn, Instagram-feeder, Instagram-historier og TikTok-innlegg for å styrke din tilstedeværelse på sosiale medier.

💸

For det Meste Gratis å Bruke

Få tilgang til et bredt spekter av funksjoner gratis, slik at du kan lage profesjonelle karuseller uten kostnad.

🌟

Mangesidig, Høy Kvalitet Eksport

Avhengig av plattformen hvor du vil poste karuseller, lar verktøyet vårt deg eksportere dem i høyoppløselige PDF- eller JPG-sekvensformater.


Bonus Funksjoner 🎁

Inkludert uten ekstra kostnad med PRO ✧ planen.

✍️

LinkedIn Post Generator

Velg blant tusenvis av tilpassbare maler og la AI gjøre innleggene dine virkelig unike.

Lær Mer
💡

Post Idéer Generator

Slutt å gå tom for innholdsidéer! Generer øyeblikkelig engasjerende ideer for innleggene dine.

Lær Mer
💬

Quote Card Generator

AI gjør det enkelt å forvandle innholdet ditt til flotte sitatkort for sosiale medier.

Lær Mer
Shushant Lakhyani
@shushant_lakhyani
product_hunt
Verktøyet er virkelig fantastisk for folk som vil lage karuseller for LinkedIn, Twitter og Instagram. Jeg har brukt det i 2 uker nå, og et av mine LinkedIn-innlegg fikk mer enn 150.000 visninger ved å bruke karusellen laget med dette verktøyet.
Sam Bax
@sam_bax
product_hunt
Jeg betalte nettopp en innholdsskaper på Fiverr for å lage mange karuseller for meg, og ærlig talt er det som produktet ditt har laget for meg mye bedre. Åh, jeg skulle ønske jeg fant dette for et par uker siden!
CD
Chiara Dragonetti
May 27, 2024
product_hunt
Programvaren er god, støtten fantastisk!
Sebastián Sierra
@sebsierra
product_hunt
Tidligere syntes jeg at det var en skremmende oppgave å lage karuseller, men aiCarousels.com kommer ikke bare til å heve min online tilstedeværelse, men også spare meg verdifull tid.
B
Beenish
Oct 15, 2023
product_hunt
For alle som starter en skaperreise på LinkedIn, vil jeg sterkt anbefale aiCarousels. Jeg elsker verktøyet. Du kan lage fantastiske karuseller på få minutter. Designene som er tilgjengelige er fantastiske, og verktøyet er veldig brukervennlig!
AO
Aaron Olson
Oct 15, 2023
product_hunt
Det gjør absolutt oppretting av innhold på LinkedIn mye enklere.
DK
Daniel Kading
Oct 15, 2023
product_hunt
Brukergrensesnittet er mye enklere å navigere enn det konkurrentene tilbyr. Jeg vil sterkt anbefale denne plattformen til alle som ikke har tid eller bare ikke vil kaste bort tid på å designe karuseller. Det er en fantastisk oppsett!
Olga Pechnenko
@olga_pechnenko
product_hunt
Så lett å lage! Jeg bruker dem til å legge ut på LinkedIn. Pent og tar ikke lang tid å lage. Takk!!!
Carmen Vilchez
@carmen_vilchez
product_hunt
Dette produktet er flott! Takk for at du utviklet det. Jeg har prøvd det, og det er ganske enkelt utrolig hvor enkelt det er å bruke.
Bjion Henry
May 21, 2024
product_hunt
Virkelig fantastisk produkt. Det er bare et endeløst kaninhull av oppdagelser som hjelper deg med å spare tid og penger.
Luke Matthews
July 12, 2023
product_hunt
Veldig fantastisk verktøy, det gjorde virkelig en god jobb!
Ali Mirza
April 29, 2024
product_hunt
aiCarousels er det beste verktøyet for å lage karusellinnlegg for sosiale medier. Jeg er ikke designer og det er perfekt for meg. Jeg kan generere grafikk fra enkel tekst og det vil også designe og merke det for meg riktig.
EG
Elizabeth Greene
April 24, 2024
product_hunt
Alle vet at det er bra å gjenbruke innhold, men det kan være en plage. AI er flott, men aiCarrousels tar det til et helt annet nivå! Jeg hadde prøvd å lage tilpassede GPT-chatter eller andre mye dyrere verktøy, men de falt alle sammen. Men med aiCarousels er det så mange innebygde gjenbruksalternativer og det får det til riktig med liten innsats fra brukeren. Absolutt en game changer!
ES
Eshan Shukla
May 10, 2024
product_hunt
Fernando er inspirerende og lytter til tilbakemeldingene fra brukerne og svarer alltid raskt. Jeg vil gjerne se noen minimale design lagt til sammen med skriftstørrelsesalternativer.
Ian Kelk
@ian_kelk
product_hunt
Karusellredaktøren er så glatt og sofistikert at jeg er ganske overrasket over at det er skapelsen av bare én person!
Katerina Danilova
@katerina_danilova
product_hunt
Selv om jeg kan bruke Figma for det, hjelper dette verktøyet med å lage karuseller raskere, noe som er superfordelaktig.
Shivani Shendkar
@shivani_shendkar
product_hunt
Jeg elsker hvordan du taklet utfordringen med personalisering for ikke-designere. Tekst Auto-Tilpas-funksjonen er ren genialitet!
Sandra Djajic
@sandradjajic
product_hunt
Som karusellentusiast ser produktet ditt flott ut!
Jim Carter III
November 14, 2023
product_hunt
Virkelig høy kvalitet verktøy med en vakker utgang for karuseller. Grunnleggeren er lidenskapelig og responsiv for å gjøre det til et flott verktøy!
Michael Heap
Oct 20, 2023
product_hunt
Super glatt produkt, blir bedre for hver dag (og det jeg allerede meldte meg på imponerte meg!). Også, super responsiv grunnlegger som virkelig bryr seg og er forpliktet til å lage fantastiske produkter. Uten tvil den beste måten å lage karuseller på LinkedIn.
YS
Yetunde Shorters
Oct 15, 2023
product_hunt
aiCarousels er det perfekte verktøyet for travle entreprenører med mye innhold og ingen tid. Det er en absolutt tidsbesparelse. Fernando har vært eksepsjonell med sin kundeservice og har gått utover for å gjøre dette verktøyet til en tidsbesparelse. VEL GJORT!
Mary Rumyantzeva, PhD
@mary_rumyantzeva
product_hunt
Jeg har nettopp kjøpt abonnementet og begynte å bruke det for mitt firma. Jeg anbefaler dette produktet til alle jeg kjenner som har slitt med karuseller!
Carlos Souza
@carlossouza
product_hunt
Fantastisk produkt, elsker det!
Aadi Fernandes
May 6, 2024
product_hunt
Jeg har unngått karuseller i lang tid fordi jeg hatet tanken på å bruke timer på å designe det. Men takket være Fernando (han er fantastisk), har jeg begynt å legge dem ut hver uke, uten mye innsats, og med fantastiske og praktiske design også! Jeg elsker alt ved dette. Det er så mange design- og skriftstiler som kan gjøre det unikt, og hele nettstedet er intuitivt å bruke! Jeg prøver å finne feil hver gang jeg bruker det, for å gjøre det bedre, men så langt har det bare vært feilfritt, noe som er sjeldent, fordi jeg gransker alt nøye! Og det er ikke alt, det er så mange andre funksjoner som idé- og postgeneratorer som legger til den fantastiske opplevelsen. Det beste er at han fortsetter å legge til nye funksjoner for å gjøre det enda bedre. Jeg anbefaler ALLE å prøve dette minst én gang (for når du gjør det, vil du ikke gå tilbake FR)!
Vendy Steinberga
February 27, 2023
product_hunt
Selv om LinkedIn-karuseller er så utrolig kraftige, har jeg personlig ikke utnyttet dem fullt ut... før jeg oppdaget dette fantastiske verktøyet.
Neel Patel
April 24, 2024
product_hunt
Jeg hadde første interaksjon med aiCarousels og AHA-øyeblikket var så sterkt at jeg umiddelbart gikk på LinkedIn for å skryte av det. Dette sier mye om produktet. Jeg vil gjerne snakke mer om grunnleggeren. Han gjør magiske ting. Han har konsekvent levert nye funksjoner og sørget for at all kunde tilbakemelding blir tatt hensyn til. Mye kjærlighet fra India :)
Hank Barker
May 25, 2024
product_hunt
Nettstedet er så lett å bruke og perfekt for skapere som ønsker å lage kvalitetsinnhold raskere.

Begynn å Designe Fantastiske Karuseller I Dag 🎨✨

Lag Karusell
Ingen registrering kreves Grunnlagt i Sverige: Tillit Innebygd
Ved å trykke på "Lag Karusell" godtar du vår Personvernpolicy

Ofte Stilte Spørsmål

Hva er en karusell på sosiale medier?

En karusell på sosiale medier er et innholdsformat som lar brukere vise flere bilder i ett innlegg på plattformer som Instagram og LinkedIn. Karuseller gjør det mulig for merker og enkeltpersoner å fortelle en mer omfattende historie eller dele flere deler av relatert innhold uten å overvelde publikum med flere separate innlegg. De er et utmerket verktøy for å lage visuelt engasjerende innhold som oppmuntrer brukere til å interagere og utforske hele karusellen ved å sveipe eller klikke gjennom lysbildene.

Hvordan poste en karusell på LinkedIn?

For å poste en karusell på LinkedIn, følg disse trinnene:
a. Last ned PDF-filen med flere sider, der hver side representerer et lysbilde i karusellen din. Sørg for at innholdet og designet er visuelt tiltalende og optimalisert for enkel visning på mobile enheter.
b. Åpne LinkedIn-appen eller gå til LinkedIn-nettstedet og logg inn på kontoen din.
c. Klikk på "Start et innlegg" eller "+" knappen for å opprette et nytt innlegg.
d. Velg dokumentikonet for å laste opp PDF-filen din.
e. Velg PDF-filen du vil inkludere som din karusell, og LinkedIn vil automatisk konvertere den til en karusell ved publisering.
f. Legg til en bildetekst til innlegget ditt, og vurder å inkludere relevante hashtags for å øke synligheten.
g. Klikk på "Post" eller "Publiser" for å dele karusellen din med LinkedIn-nettverket ditt.
Les Mer ...

Hvordan lage en karusell på Instagram?

a. Åpne Instagram-appen på smarttelefonen din og logg inn på kontoen din.
b. Trykk på "+" ikonet nederst på skjermen for å opprette et nytt innlegg.
c. På "Nytt Innlegg" skjermen, trykk på "Bibliotek" (iOS) eller "Galleri" (Android) for å velge bilder eller videoer fra enheten din.
d. Velg det første innholdet du vil inkludere i karusellen din, og trykk deretter på "Velg Flere" ikonet (ser ut som stablede firkanter) for å legge til flere bilder eller videoer.
e. Velg opptil 10 bilder eller videoer å inkludere i karusellen din.
f. Trykk på "Neste" for å redigere og ordne rekkefølgen på karusellinnholdet etter ønske.
g. Legg til en bildetekst, relevante hashtags og merk kontoer du vil nevne.
h. Trykk på "Del" for å publisere karusellen på Instagram-feeden din.
Les Mer ...

Hvordan lage en karusell på TikTok?

For å laste opp en karusell på TikTok, følg disse trinnene:
a. Trykk på "+" ikonet nederst på skjermen for å begynne å lage innhold.
b. Try kk på "Last opp" knappen nederst til høyre på skjermen for å laste opp innhold.
c. Velg bildene du vil inkludere i karusellen fra fotogalleriet ditt og trykk på "Neste."
d. På innholdsredigeringssiden kan du legge til musikk og effekter for å forbedre karusellen din.
e. Legg til en bildetekst og relevante hashtags når du er fornøyd med karusellen din.
f. Trykk på "Del" for å laste opp karusellen din på TikTok og gjøre den synlig for følgerne dine og TikTok-fellesskapet.
Les Mer ...

Kan jeg bruke aiCarousels til karusellannonser?

Ja, du kan bruke aiCarousels til å lage karusellannonser for ulike plattformer, inkludert Facebook, LinkedIn, Instagram og andre plattformer som støtter karusellannonseformater. Når du lager karusellannonser, sørg for å nøye gjennomgå annonspesifikasjonene og retningslinjene levert av hver plattform for å sikre at annonsene dine oppfyller deres krav og oppnår best mulig ytelse.

Hvordan får jeg tilgang til LinkedIn Post Generator og alle bonusfunksjoner?

Klikk på 'menygrid' ikonet øverst til venstre på skjermen for å få tilgang til alle de ekstra bonusfunksjonene.