FUNKTIONER

Skapa Professionella Karuseller med Lätthet👌

Oavsett om du vill skapa karuseller för affärs- eller personliga ändamål, har vårt designverktyg allt du behöver för att skapa fängslande innehåll, anpassa din design och exportera högkvalitativa bilder som kommer att öka din närvaro på sociala medier.

🤖

AI Skrivarassistent

Välj ett ämne eller ange befintligt innehåll och låt AI skriva en fängslande karusell åt dig. Redigera den vid behov för att passa din stil.

🤗

Ingen Designkunskap Krävs

Vår användarvänliga designplattform gör det enkelt för även icke-designers att utan ansträngning skapa iögonfallande karuseller.

📏

Automatisk Anpassning

Spara tid och ansträngning med element som automatiskt anpassar sig, vilket säkerställer perfekt positionering och läsbara teckenstorlekar utan manuella justeringar.

🎨

Fördefinierade Färger & Typsnitt

Skapa harmoniska designer med våra handplockade färgpaletter och typsnittskombinationer, vilket eliminerar gissningen om vad som ser bra ut tillsammans.

🛠️

Fullt Anpassningsbar Mall

Anpassa din karusellmall för att återspegla ditt varumärke, vilket säkerställer en konsekvent visuell identitet på dina sociala medieplattformar.

💾

Spara & Ladda Egna Inställningar

Designa din karusell en gång och spara den som en mall för att återanvända och effektivisera framtida skapelser, vilket sparar dig värdefull tid.

📱

För LinkedIn, Instagram & TikTok

Skapa karuseller designade för LinkedIn, Instagramflöden, Instagram Stories och TikTok för att öka din närvaro på sociala medier.

💸

Mestadels Gratis att Använda

Få tillgång till ett brett utbud av våra funktioner gratis, så att du kan skapa professionellt utseende karuseller utan kostnad.

🌟

Mångsidig, Högkvalitativ Export

Beroende på plattformen där du kommer att posta karuseller, möjliggör vårt verktyg att exportera dem i högupplösta PDF- eller JPG-sekvensformat.


Bonus Funktioner 🎁

Ingår utan extra kostnad i PRO ✧ planen.

✍️

LinkedIn Postgenerator

Välj från tusentals anpassningsbara mallar och låt AI göra dina inlägg verkligen unika.

Lär dig mer
💡

Post Idégenerator

Få aldrig slut på innehållsidéer igen! Generera omedelbart engagerande idéer för dina inlägg.

Lär dig mer
💬

Citatkortsgenerator

AI gör det enkelt att omvandla ditt innehåll till snygga citatkort för sociala medier.

Lär dig mer
Shushant Lakhyani
@shushant_lakhyani
product_hunt
Verktyget är verkligen fantastiskt för personer som vill skapa karuseller för LinkedIn, Twitter och Instagram. Jag har använt det i 2 veckor och ett av mina LinkedIn-inlägg fick över 150 000 visningar tack vare karusellen skapad med detta verktyg.
Sam Bax
@sam_bax
product_hunt
Jag betalade just en innehållsskapare på Fiverr för att skapa en massa karuseller åt mig och ärligt talat är det som ditt verktyg har skapat för mig mycket bättre. Åh, jag önskar att jag hittade detta för några veckor sedan!
CD
Chiara Dragonetti
May 27, 2024
product_hunt
Programvaran är bra, supporten är fantastisk!
Sebastián Sierra
@sebsierra
product_hunt
Tidigare tyckte jag att skapa karuseller var en skrämmande uppgift, men aiCarousels.com kommer inte bara att höja min online-närvaro utan också spara mig värdefull tid.
B
Beenish
Oct 15, 2023
product_hunt
För alla som börjar sin skaparrresa på LinkedIn rekommenderar jag starkt aiCarousels. Jag älskar verkligen verktyget. Du kan skapa fantastiska karuseller på några minuter. De tillgängliga designerna är fantastiska och verktyget är mycket användarvänligt!
AO
Aaron Olson
Oct 15, 2023
product_hunt
Det gör absolut att skapa innehåll på LinkedIn mycket enklare.
DK
Daniel Kading
Oct 15, 2023
product_hunt
UX är mycket lättare att navigera än vad konkurrenterna erbjuder. Jag rekommenderar starkt denna plattform till alla som inte har tid eller bara inte vill slösa tid på att designa karuseller. Det är en fantastisk uppsättning!
Olga Pechnenko
@olga_pechnenko
product_hunt
Så lätt att göra! Jag använder dem för att posta på LinkedIn. Snygga och tar ingen tid att göra. Tack!!!
Carmen Vilchez
@carmen_vilchez
product_hunt
Denna produkt är fantastisk! Tack för att du utvecklade den. Jag har provat den, och det är helt otroligt hur lätt den är att använda.
Bjion Henry
May 21, 2024
product_hunt
Verkligen fantastiskt verktyg. Det är bara en oändlig källa till upptäckter som hjälper dig att spara tid och pengar.
Luke Matthews
July 12, 2023
product_hunt
Verkligen fantastiskt verktyg, det gjorde ett riktigt bra jobb!
Ali Mirza
April 29, 2024
product_hunt
aiCarousels är det bästa verktyget för att skapa karusellinlägg för sociala medier. Jag är inte designer och det är perfekt för mig. Jag kan generera grafik från enkel text och det kommer också att designa och märka det åt mig korrekt.
EG
Elizabeth Greene
April 24, 2024
product_hunt
Alla vet att det är bra att återanvända innehåll, men det kan vara en smärta. AI är bra men aiCarrousels tar det till en helt annan nivå! Jag hade kämpat med att skapa anpassade GPT-chattar eller andra mycket dyrare verktyg men de alla föll platt. Men med aiCarousels finns det så många inbyggda återanvändningsalternativ och det gör det rätt med lite ansträngning från användaren. Absolut game changer!
ES
Eshan Shukla
May 10, 2024
product_hunt
Fernando är inspirerande och lyssnar på användarnas feedback och svarar alltid snabbt. Jag skulle älska att se några minimalistiska designer läggas till tillsammans med alternativ för teckensnittsändringar.
Ian Kelk
@ian_kelk
product_hunt
Karusellredigeraren är så smidig och sofistikerad att jag är helt chockad över att det är skapandet av en enda person!
Katerina Danilova
@katerina_danilova
product_hunt
Även om jag kan använda Figma för detta, hjälper detta verktyg att göra karuseller snabbare, vilket är superfördelaktigt.
Shivani Shendkar
@shivani_shendkar
product_hunt
Jag älskar hur du hanterade utmaningen med personalisering för icke-designers. Funktionen för automatisk textanpassning är ren genialitet!
Sandra Djajic
@sandradjajic
product_hunt
Som karusellentusiast ser din produkt fantastisk ut!
Jim Carter III
November 14, 2023
product_hunt
Verkligen högkvalitativt verktyg med ett vackert resultat för karuseller. Grundaren är passionerad och lyhörd för att göra det till ett fantastiskt verktyg!
Michael Heap
Oct 20, 2023
product_hunt
Super smidigt verktyg, blir bättre för varje dag (och det jag registrerade mig för redan imponerade på mig!). Också, super lyhörd grundare som verkligen bryr sig och är engagerad i att skapa fantastiska produkter. Överlägset det bästa sättet att skapa karuseller på LinkedIn.
YS
Yetunde Shorters
Oct 15, 2023
product_hunt
aiCarousels är det perfekta verktyget för upptagna entreprenörer med mycket innehåll och ingen tid. Det är en absolut tidsbesparare. Fernando har varit exceptionell med sin kundservice och gått över förväntan för att göra detta verktyg till en tidsbesparare. BRA JOBBAT!
Mary Rumyantzeva, PhD
@mary_rumyantzeva
product_hunt
Jag har just köpt prenumerationen och börjat använda den för mitt företag. Jag rekommenderar starkt denna produkt till alla jag känner som har kämpat med karuseller!
Carlos Souza
@carlossouza
product_hunt
Fantastisk produkt, älskar den!
Aadi Fernandes
May 6, 2024
product_hunt
Jag har undvikit karuseller så länge eftersom jag hatade tanken på att spendera timmar på att design a dem. Men tack vare Fernando (han är fantastisk), har jag börjat posta dem varje vecka, utan mycket ansträngning, och med fantastiska och bekväma designer också! Jag älskar allt med detta. Det finns så många design- och typsnittsstilar som kan göra det unikt, och hela verktyget är intuitivt att använda! Jag försöker hitta fel varje gång jag använder det, för att göra det bättre, men hittills har det bara varit felfritt, vilket är sällsynt, eftersom jag granskar allt hårt! Och det är inte allt, det finns så många andra funktioner som idé- och postgeneratorer som lägger till den fantastiska upplevelsen. Det bästa är att han fortsätter att lägga till nya funktioner för att göra det ännu bättre. Jag rekommenderar ALLA att prova detta åtminstone en gång (för när du gör det kommer du inte att gå tillbaka, verkligen)!
Vendy Steinberga
February 27, 2023
product_hunt
Även om LinkedIn-karuseller är så otroligt kraftfulla, har jag personligen inte utnyttjat dem till fullo... tills jag upptäckte detta fantastiska verktyg.
Neel Patel
April 24, 2024
product_hunt
Jag först interagerade med aiCarousels och AHA-ögonblicket var så starkt att jag omedelbart gick till LinkedIn för att skryta om det. Detta säger mycket om produkten. Jag vill dock prata mer om grundaren. Han gör magiska saker. Han har konsekvent levererat nya funktioner och ser till att all kundfeedback införlivas. Mycket kärlek från Indien :)
Hank Barker
May 25, 2024
product_hunt
Sidan är så lätt att använda och perfekt för kreatörer som vill skapa kvalitetsinnehåll snabbare.

Börja Designa Fantastiska Karuseller Idag 🎨✨

Skapa Karusell
Ingen registrering krävs Grundat i Sverige: Inbyggd Tillit
Genom att trycka på "Skapa Karusell" godkänner du vår Integritetspolicy

Vanliga Frågor

Vad är en karusell på sociala medier?

En karusell på sociala medier är ett innehållsformat som tillåter användare att visa flera bilder inom ett enda inlägg på plattformar som Instagram och LinkedIn. Karuseller gör det möjligt för varumärken och individer att berätta en mer omfattande historia eller dela flera delar av relaterat innehåll utan att överväldiga sin publik med flera separata inlägg. De är ett utmärkt verktyg för att skapa visuellt engagerande innehåll som uppmuntrar användare att interagera och utforska hela karusellen genom att svepa eller klicka genom bilderna.

Hur publicerar man en karusell på LinkedIn?

För att publicera en karusell på LinkedIn, följ dessa steg:
a. Ladda ner PDF-filen som innehåller flera sidor, där varje sida representerar en bild i din karusell. Se till att innehållet och designen är visuellt tilltalande och optimerade för enkel visning på mobila enheter.
b. Öppna LinkedIn-appen eller gå till LinkedIn-webbplatsen och logga in på ditt konto.
c. Klicka på "Starta ett inlägg" eller "+"-knappen för att skapa ett nytt inlägg.
d. Välj dokumentikonen för att ladda upp din PDF.
e. Välj PDF-filen som du vill inkludera som din karusell, och LinkedIn kommer automatiskt att konvertera den till en karusell vid publicering.
f. Lägg till en bildtext till ditt inlägg och överväg att inkludera relevanta hashtags för att förbättra synligheten.
g. Klicka på "Publicera" eller "Dela" för att dela din karusell med ditt LinkedIn-nätverk.
Läs mer ...

Hur skapar man en karusell på Instagram?

a. Öppna Instagram-appen på din smartphone och logga in på ditt konto.
b. Tryck på "+"-ikonen längst ner på skärmen för att skapa ett nytt inlägg.
c. På skärmen "Nytt inlägg", tryck på "Bibliotek" (iOS) eller "Galleri" (Android) för att välja bilder eller videor från din enhet.
d. Välj det första innehållet som du vill inkludera i din karusell och tryck sedan på ikonen "Välj flera" (ser ut som staplade kvadrater) för att lägga till fler bilder eller videor.
e. Välj upp till 10 bilder eller videor att inkludera i din karusell.
f. Tryck på "Nästa" för att redigera och ordna ordningen på ditt karusellinnehåll efter önskemål.
g. Lägg till en bildtext, relevanta hashtags och tagga eventuella konton du vill nämna.
h. Tryck på "Dela" för att publicera din karusell i ditt Instagramflöde.
Läs mer ...

Hur skapar man en karusell på TikTok?

För att ladda upp en karusell till TikTok, följ dessa steg:
a. Tryck på "+"-ikonen längst ner på skärmen för att börja skapa innehåll.
b. På innehållsskaparskärmen, tryck på "Ladda upp"-knappen längst ner till höger.
c. Välj bilderna du vill inkludera i din karusell från ditt fotoalbum och tryck på "Nästa".
d. På sidan för innehållsredigering kan du lägga till musik och effekter för att förbättra din karusell.
e. När du är nöjd med din karusell, lägg till en bildtext och relevanta hashtags.
f. Tryck på "Dela" för att ladda upp din karusell till TikTok och göra den synlig för dina följare och TikTok-gemenskapen.
Läs mer ...

Kan jag använda aiCarousels för karusellannonser?

Ja, du kan använda aiCarousels för att skapa karusellannonser för olika plattformar inklusive Facebook, LinkedIn, Instagram och andra plattformar som stöder karusellannonsformat. När du skapar karusellannonser, se till att noggrant granska annonsens specifikationer och riktlinjer från varje plattform för att säkerställa att dina annonser uppfyller deras krav och uppnår bästa möjliga prestanda.

Hur får jag tillgång till LinkedIn Postgenerator och alla bonusfunktioner?

Klicka på ikonen för 'menyrutan' som finns i det övre vänstra hörnet av skärmen för att få tillgång till alla ytterligare bonusfunktioner.