KENMERKEN

Maak Professioneel Uitziende Carrousels met Eenvoud👌

Of je nu carrousels wilt maken voor zakelijke of persoonlijke doeleinden, onze ontwerptool heeft alles wat je nodig hebt om boeiende inhoud te genereren, je ontwerp aan te passen en visuals van hoge kwaliteit te exporteren die je aanwezigheid op sociale media zullen verbeteren.

🤖

AI Schrijfassistent

Kies een onderwerp of voer bestaande inhoud in en laat de AI een boeiende carrousel voor je schrijven. Bewerk het indien nodig om aan je stijl te voldoen.

🤗

Geen Ontwerpvaardigheden Nodig

Ons gebruiksvriendelijke ontwerppplatform maakt het eenvoudig voor zelfs niet-ontwerpers om moeiteloos opvallende carrousels te maken.

📏

Automatisch Formaat Aanpassen

Bespaar tijd en moeite met elementen die automatisch van formaat veranderen, zodat perfecte positionering en leesbare lettergroottes worden gegarandeerd zonder handmatige aanpassingen.

🎨

Vooraf Gedefinieerde Kleuren

Maak harmonieuze ontwerpen met onze zorgvuldig samengestelde kleurpaletten en lettertypecombinaties, zodat je niet hoeft te raden wat goed bij elkaar past.

🛠️

Volledig Aanpasbare Sjabloon

Personaliseer je carrouselsjabloon om je branding weer te geven en zorg voor een consistente visuele identiteit op al je sociale mediaplatforms.

💾

Opslaan & Laden van Presets

Ontwerp je carrousel één keer en sla deze op als sjabloon om te hergebruiken en toekomstige creaties te stroomlijnen, zodat je waardevolle tijd bespaart.

📱

Voor LinkedIn, Instagram & TikTok

Maak carrousels ontworpen voor LinkedIn, Instagram feeds, Instagram verhalen en TikTok berichten om je aanwezigheid op sociale media te vergroten.

💸

Meestal Gratis te Gebruiken

Toegang tot een breed scala aan functies gratis, zodat je professionele carrousels kunt maken zonder kosten.

🌟

Veelzijdige, Hoge Kwaliteit Export

Afhankelijk van het platform waar je carrousels wilt plaatsen, stelt onze tool je in staat om ze te exporteren in hoge resolutie PDF- of JPG-sequentieformaten.


Bonus Kenmerken 🎁

Inclusief zonder extra kosten bij het PRO ✧ plan.

✍️

LinkedIn Post Generator

Kies uit duizenden aanpasbare sjablonen en laat AI je berichten echt opvallen.

Leer Meer
💡

Post Ideeën Generator

Geen gebrek meer aan inhoudsideeën! Genereer onmiddellijk boeiende ideeën voor je berichten.

Leer Meer
💬

Quote Card Generator

AI maakt het eenvoudig om je inhoud om te zetten in geweldig uitziende citatenkaarten voor sociale media.

Leer Meer
Shushant Lakhyani
@shushant_lakhyani
product_hunt
De tool is echt geweldig voor mensen die carrousels willen maken voor LinkedIn, Twitter en Instagram. Ik gebruik het nu 2 weken en een van mijn LinkedIn-berichten kreeg meer dan 150.000 weergaven door de carrousel die met deze tool is gemaakt.
Sam Bax
@sam_bax
product_hunt
Ik heb net een content creator op Fiverr betaald om een hoop carrousels voor mij te maken en eerlijk gezegd is het spul dat je product voor mij heeft gemaakt veel beter. Oh, ik wou dat ik dit een paar weken geleden had gevonden!
CD
Chiara Dragonetti
May 27, 2024
product_hunt
De software is goed, de ondersteuning fantastisch!
Sebastián Sierra
@sebsierra
product_hunt
Vroeger vond ik het maken van carrousels een ontmoedigende taak, maar aiCarousels.com gaat niet alleen mijn online aanwezigheid verhogen, maar ook waardevolle tijd besparen.
B
Beenish
Oct 15, 2023
product_hunt
Voor iedereen die een creatorsreis begint op LinkedIn, zou ik aiCarousels ten zeerste aanbevelen. Ik hou gewoon van de tool. Je kunt verbluffende carrousels maken in een paar minuten. De beschikbare ontwerpen zijn geweldig en de tool is zeer gebruiksvriendelijk!
AO
Aaron Olson
Oct 15, 2023
product_hunt
Het maakt het absoluut veel gemakkelijker om inhoud op LinkedIn te maken.
DK
Daniel Kading
Oct 15, 2023
product_hunt
De UX is veel gemakkelijker te navigeren dan wat de concurrentie biedt. Ik zou dit platform ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geen tijd heeft of simpelweg geen tijd wil verspillen aan het ontwerpen van carrousels. Het is een fantastische setup!
Olga Pechnenko
@olga_pechnenko
product_hunt
Zo makkelijk te maken! Ik gebruik ze om te posten op LinkedIn. Mooi en kost weinig tijd om te maken. Bedankt!!!
Carmen Vilchez
@carmen_vilchez
product_hunt
Dit product is geweldig! Bedankt voor het ontwikkelen ervan. Ik heb het geprobeerd en het is gewoon geweldig hoe gemakkelijk het te gebruiken is.
Bjion Henry
May 21, 2024
product_hunt
Echt geweldig product. Het is gewoon een eindeloos konijnenhol van ontdekkingen die je helpen tijd en geld te besparen.
Luke Matthews
July 12, 2023
product_hunt
Heel geweldige tool, het deed echt een heel goed werk!
Ali Mirza
April 29, 2024
product_hunt
aiCarousels is de beste tool om carrouselberichten voor sociale media te maken. Ik ben geen ontwerper en het is perfect voor mij. Ik kan afbeeldingen genereren met een eenvoudige tekstprompt en het zal het ook goed ontwerpen en branden voor mij.
EG
Elizabeth Greene
April 24, 2024
product_hunt
Iedereen weet dat het goed is om inhoud te hergebruiken, maar het kan een gedoe zijn. AI is geweldig, maar aiCarrousels tilt het naar een heel ander niveau! Ik had geprobeerd aangepaste GPT-chats of andere veel duurdere tools te maken, maar ze vielen allemaal tegen. Maar met aiCarousels zijn er zoveel ingebouwde hergebruiksopties en het doet het goed met weinig inspanning van de gebruiker. Absoluut een game changer!
ES
Eshan Shukla
May 10, 2024
product_hunt
Fernando is inspirerend en luistert naar de feedback van de gebruikers en reageert altijd snel. Ik zou graag wat minimale ontwerpen toegevoegd zien, samen met opties voor het wijzigen van de lettergrootte.
Ian Kelk
@ian_kelk
product_hunt
De carrousel editor is zo strak en verfijnd dat ik nogal verbaasd ben dat het de creatie is van slechts één persoon!
Katerina Danilova
@katerina_danilova
product_hunt
Hoewel ik Figma ervoor kan gebruiken, helpt deze tool om carrousels sneller te maken, wat super voordelig is.
Shivani Shendkar
@shivani_shendkar
product_hunt
Ik hou van hoe je de uitdaging van personalisatie voor niet-ontwerpers hebt aangepakt. De Tekst Auto-Tilpas-functie is puur genie!
Sandra Djajic
@sandradjajic
product_hunt
Als carrouselfanaat ziet jouw product er geweldig uit!
Jim Carter III
November 14, 2023
product_hunt
Echt hoogwaardige tool met een prachtig resultaat voor carrousels. De oprichter is gepassioneerd en reageert snel om het een geweldige tool te maken!
Michael Heap
Oct 20, 2023
product_hunt
Super strak product, wordt elke dag beter (en wat ik al had getekend verbaasde me al!). Ook een super responsieve oprichter die echt geeft om het maken van geweldige producten. Verreweg de beste manier om carrousels op LinkedIn te maken.
YS
Yetunde Shorters
Oct 15, 2023
product_hunt
aiCarousels is de perfecte tool voor drukke ondernemers met veel inhoud en geen tijd. Het is een absolute tijdsbesparing. Fernando heeft uitmuntend klantenservice verleend en heeft alles gedaan om deze tool een tijdbesparing te maken. GOED GEDAAN!
Mary Rumyantzeva, PhD
@mary_rumyantzeva
product_hunt
Ik heb net het abonnement gekocht en ben het begonnen te gebruiken voor mijn bedrijf. Ik raad dit product ten zeerste aan aan iedereen die moeite heeft gehad met carrousels!
Carlos Souza
@carlossouza
product_hunt
Geweldig product, ik hou ervan!
Aadi Fernandes
May 6, 2024
product_hunt
Ik heb lange tijd carrousels vermeden omdat ik het idee haatte om uren te besteden aan het ontwerpen ervan. Maar dankzij Fernando (hij is geweldig), ben ik ze elke week gaan posten, zonder veel moeite, en met geweldige en handige ontwerpen ook! Ik hou van alles hieraan. Er zijn zoveel ontwerp- en letterstijlen die het uniek kunnen maken, en de hele website is intuïtief te gebruiken! Ik probeer elke keer dat ik het gebruik fouten te vinden, om het beter te maken, maar tot nu toe is het gewoon foutloos geweest, wat zeldzaam is, omdat ik alles streng beoordeel! En dat is nog niet alles, er zijn zoveel andere functies zoals idee- en postgeneratoren die bijdragen aan de geweldige ervaring. Het beste deel is dat hij blijft nieuwe functies toevoegen om het nog beter te maken. Ik raad IEDEREEN aan om dit minstens één keer te proberen (want zodra je dat doet, ga je niet meer terug FR)!
Vendy Steinberga
February 27, 2023
product_hunt
Hoewel LinkedIn carrousels zo ongelooflijk krachtig zijn, heb ik ze persoonlijk niet volledig benut... totdat ik deze geweldige tool ontdekte.
Neel Patel
April 24, 2024
product_hunt
Ik heb voor het eerst interactie gehad met aiCarousels en het AHA-moment was zo sterk dat ik meteen op LinkedIn ging opscheppen erover. Dit spreekt boekdelen over het product. Ik wil echter meer praten over de oprichter. Hij doet magische dingen. Hij heeft consequent nieuwe functies uitgebracht en ervoor gezorgd dat alle klantfeedback wordt verwerkt. Veel liefde uit India :)
Hank Barker
May 25, 2024
product_hunt
De site is zo gemakkelijk te gebruiken en perfect voor makers die kwaliteitsinhoud sneller willen creëren.

Begin Vandaag Verbluffende Carrousels te Ontwerpen 🎨✨

Maak Carrousel
Geen registratie vereist Opgericht in Zweden: Vertrouwen ingebouwd
Door op "Maak Carrousel" te drukken, ga je akkoord met ons Privacybeleid

Veelgestelde Vragen

Wat is een carrousel op sociale media?

Een carrousel op sociale media is een inhoudsformaat waarmee gebruikers meerdere afbeeldingen in één bericht kunnen weergeven op platforms zoals Instagram en LinkedIn. Carrousels stellen merken en individuen in staat om een uitgebreidere verhaal te vertellen of meerdere gerelateerde inhoudsstukken te delen zonder hun publiek te overweldigen met meerdere afzonderlijke berichten. Ze zijn een uitstekend hulpmiddel voor het creëren van visueel boeiende inhoud die gebruikers aanmoedigt om te interacteren en de hele carrousel te verkennen door te swipen of door de dia's te klikken.

Hoe plaats je een carrousel op LinkedIn?

Om een carrousel op LinkedIn te plaatsen, volg je deze stappen:
a. Download de PDF met meerdere pagina's, waarbij elke pagina een dia in je carrousel vertegenwoordigt. Zorg ervoor dat de inhoud en het ontwerp visueel aantrekkelijk en geoptimaliseerd zijn voor eenvoudige weergave op mobiele apparaten.
b. Open de LinkedIn-app of ga naar de LinkedIn-website en log in op je account.
c. Klik op de knop "Start een bericht" of "+" om een nieuw bericht te maken.
d. Selecteer het documentpictogram om je PDF te uploaden.
e. Kies het PDF-bestand dat je wilt opnemen als je carrousel, en LinkedIn zal het automatisch omzetten in een carrousel bij het posten.
f. Voeg een bijschrift toe aan je bericht en overweeg relevante hashtags toe te voegen om de zichtbaarheid te vergroten.
g. Klik op "Posten" of "Publiceren" om je carrousel te delen met je LinkedIn-netwerk.
Lees Meer ...

Hoe maak je een carrousel op Instagram?

a. Open de Instagram-app op je smartphone en log in op je account.
b. Tik op het "+" pictogram onderaan het scherm om een nieuw bericht te maken.
c. Tik op het "Bibliotheek" (iOS) of "Galerij" (Android) pictogram op het scherm "Nieuw bericht" om afbeeldingen of video's van je apparaat te kiezen.
d. Selecteer het eerste inhoudsitem dat je wilt opnemen in je carrousel, en tik vervolgens op het "Selecteer Meerdere" pictogram (lijkt op gestapelde vierkanten) om meer afbeeldingen of video's toe te voegen.
e. Kies maximaal 10 afbeeldingen of video's om in je carrousel op te nemen.
f. Tik op "Volgende" om de volgorde van je carrouselinhoud te bewerken en te rangschikken zoals je wilt.
g. Voeg een bijschrift, relevante hashtags en tags toe aan de accounts die je wilt vermelden.
h. Tik op "Delen" om je carrousel op je Instagram-feed te plaatsen.
Lees Meer ...

Hoe maak je een carrousel op TikTok?

Om een carrousel op TikTok te uploaden, volg je deze stappen:
a. Tik op het "+" pictogram onderaan het scherm om te beginnen met het maken van inhoud.
b. Tik op de "Uploaden" knop rechtsonder in het scherm om inhoud te uploaden.
c. Selecteer de foto's die je in je carrousel wilt opnemen uit je fotogalerij en tik op "Volgende."
d. Op de inhoudsbewerkingspagina kun je muziek en effecten toevoegen om je carrousel te verbeteren.
e. Voeg een bijschrift en relevante hashtags toe zodra je tevreden bent met je carrousel.
f. Tik op "Delen" om je carrousel op TikTok te uploaden en zichtbaar te maken voor je volgers en de TikTok-gemeenschap.
Lees Meer ...

Kan ik aiCarousels gebruiken voor carrouseladvertenties?

Ja, je kunt aiCarousels gebruiken om carrouseladvertenties te maken voor verschillende platforms, waaronder Facebook, LinkedIn, Instagram en andere platforms die carrouseladvertentieformaten ondersteunen. Zorg ervoor dat je de advertentiespecificaties en richtlijnen van elk platform zorgvuldig doorneemt om ervoor te zorgen dat je advertenties aan hun vereisten voldoen en de best mogelijke prestaties leveren.

Hoe krijg ik toegang tot de LinkedIn Post Generator en alle bonusfuncties?

Klik op het 'menu grid' pictogram linksboven op je scherm om toegang te krijgen tot alle extra bonusfuncties.